VÅRA HUNDAR

Norrlands Greta Thunberg 

WALA00016894

Greta kommer från Norrlands Labradoodles utanför Umeå. Vi träffade henne för första gången när hon var 6 veckor och hon stal våra hjärtan direkt. Greta är vår första avelstik och blir starten för vår uppfödning. Hon är en mycket älskad familjemedlem och vi är så glada över att få ha denna tjej hos oss.


Greta har förmågan att charma alla hon möter. Hennes lilla vita "mustasch" och de mörka och talande ögonen gör henne speciell. Hon älskar att bli kliad och gosad med och gör ingen skillnad på om hon känner dig eller om du är en okänd människa på stan. Hon kan hänga med vart som helst och bara smälter in. Hon har mycket energi när hon vill leka, busa och springa men är också en mästare på att bara vara, ligga ner och vila oavsett plats. Av/på-knappen finns hos henne också. 

Greta är en Labradoodle av storleken liten medium, Hon har en vacker teckning med svarta partier i den silkeslena fleecepälsen. Hon är en Multigen Australiensisk Labradoodle.


Namn: Norrlands Greta Thunberg

Född: 2022-05-25

WALA00016894

Mor: Norrlands Mandela

Far: Norrlands Buddy Roy

Storlek: Liten medium, 43 cm, 10,5 kg

Päls: Parti, vit med svarta fält, fleece

Hälsa

För att säkerställa att Greta har förutsättningar att föra sina goda gener vidare är hon hälsoundersökt med bla. ögonlysning, röntgen av leder och DNA-tester.


Höfter: Good (OFA, vid 15 månader)

Armbågar: Normal (OFA)

Patella: Normal (OFA)

Ögonlysning: Utan anmärkning

DM: Normal (Clear)

EIC: Normal (Clear)

PRA: Normal (Clear)

vWD: Normal (Clear)


Vill du veta mer om vad och varför vi testar våra hundar? KLICKA HÄR

MITT STAMTRÄD

Nedan kan du se mitt stamträd tre generationer tillbaka. Mvh Greta 🐾